26 Manieren om uw leven te verbeteren in 2007: Uw Geld

Vijf goede ideeën voor de portemonnee: van huis tot klus. Besteed uit: inhuren persoonlijke hulp goedkoper in 2007. Zomaar een doordeweekse dag. Half zeven gaat de wekker. Douchen, kinderen wakker porren, nog even een overhemd strijken, ontbijten, snel een boodschappenlijstje maken, hond uitlaten, kinderen wegbrengen en pfff, eindelijk op weg naar kantoor.

Dan het weekend: boodschappen doen, cadeautje kopen, band plakken, gras maaien, achterstallige was en strijk wegwerken en het kroost naar sportclubs vervoeren. Blij als er nog tijd is voor een blik op een kilo krant in de brievenbus.

Komt het bovenstaande bekend voor? Dan geldt één advies: besteed uit! Neem een werkster (die ook strijkt), regel een oppas aan huis (op z'n minst voor de spitsuren), en schakel hulp in voor al die zaken op de to do-lijst die er het komende halfjaar toch niet van komen of die gewoonweg irritant zijn. Huur een tuinman voor het grove tuinwerk en een klusjesman voor onderhoud aan de woning. Bestel boodschappen via internet en laat ze thuis bezorgen. Bel een hondenuitlaatdienst voor de plasjes die niet schikken en laat de jongen van de bandenplakservice doen waar hij goed in...

Bron: elsevier.nl